10 Apr 2013

Šnitsel


5 karbonaadilõiku
soola, pipart, lihamaitseaineid
riivsaia
1 kanamuna
veidi piima
toiduõli praadimiseks

1. Tambi liha lihahaamriga kahe kile vahel kergelt läbi. Maitsesta lõike soola, pipra ja lihamaitseainega ning jäta külmkappi umbes tunniks ajaks maitsestuma.
2. Mina tegin paneeritud šnitsli, seega lõin kaussi lahti ühe kanamuna, lisasin sinna veidi piima, soola ja pipart maitse järgi. Tõstsin lihatükid muna-piimasegusse ja seejärel riivsaia sisse - lihatükid peavad olema riivsaias mõlemalt poolt. 
3. Ajasin panni kuumaks, lisasin sellele veidi toiduõli ja praadisin paneeritud lihalõike kuldpruuniks, ehk siis 5 minutit ühelt ja 5 minutit teiselt poolt!
4. Kõrvale pakkusin ahjukartulit ja kapsa-redise-kurgi salatit.

Head isu!



No comments:

Post a Comment