8 May 2012

Mahlane kanapirukas

PÕHI
3 dl nisujahu
100 g võid
1 sl külma vett
1 muna
0,5 tl soola

TÄIDIS
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
2 grillkanakoiba
1 punane tšillipipra kaun
1 punane paprika
2 dl kohvikoort
1 muna
1 dl magusteravat tšillikastet
2 dl mozzarellat või muud juustu



Näpi jahu, sool ja külm või purutaoliseks massiks. Lisa kiirelt vesi ja muna, sega ühtlaseks tainaks. Suru see 26 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ja äärtele. Pane täidise valmistamise ajaks külma. Tükelda sibul ja küüslauk, kuumuta pannil õlis klaasjaks. Puhasta grillkana kontidest ja nahast ning tükelda. Lõika tšilli ja paprika väikesteks kuubikuteks. Laota pirukapõhjale sibul, küüslauk, kana, paprika ja tšilli. Sega kohvikoore hulka muna ja tšillikaste, vala vormi. Riputa peale juust ning küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit.



! Kes kardab, et pirukas tuleb liiga "tuline", võib tšillipipart mitte panna - pirukas tuleb igal juhul hea !

No comments:

Post a Comment