2 kanamuna
paar singiviilu
riivjuustu
riivjuustu
soola, pipart vastavalt oma maitsele
serveerimiseks veidi värsket kurki ja tomatit
1. Lõika singiviiludest parajad singikuubikud
2. Aseta pann tulele, lisa sellele killukene võid ja oota, kuni pann on parajalt kuum. Lisa sellele singikuubikud ja prae neid umbes 2-3 minutit.
3. Samal ajal löö teise kaussi lahti kanamunad, lisa soola ja pipart vastavalt oma maitsele. Sega kõik korralikult läbi.
4. Kui singikuubikud on parajalt küpsenud, kalla neile peale munasegu ja lase praadida umbes 5 minutit.
5. Kontolli küpsevust. Kui ühelt poolt on juba parajalt küps, siis võib omleti ümber keerata ja küpsetada ka teiselt poolt paar minutit.
6. Veidi enne tulelt võtmist, puista omlett üle riivjuustuga ja oota, kuni see on sulanud.
7. Pese ja tükelda kurk ning tomat. Tõsta omlett taldrikule, kõrvale lisa kurk, tomat ja valmis kõik ongi!
Head isu!
No comments:
Post a Comment