Mõnus, kodune roog. Õnneks ei nõua selle valmistamine palju vaeva!
1 kg searibisid
pool kilo kartuleid
veidi toiduõli
1 kg searibisid
pool kilo kartuleid
veidi toiduõli
maitseaineid(soola, pipart, lihamaitseaine, kartulimaitseainet)
1. Alusta searibide marineerimisest: selleks maitsesta neid soola, pipra ja liha üldmaitseainega. Jäta pooleks kuni tunniks ajaks külmikusse marineerima/maitsestuma.
2. Pese, koori kartulid. Lõika neid vastavalt oma soovile. Maitsesta kartulid soola, kartulimaitseainega ja tilgakese toiduõliga - sega kõik korralikult läbi.
2. Pese, koori kartulid. Lõika neid vastavalt oma soovile. Maitsesta kartulid soola, kartulimaitseainega ja tilgakese toiduõliga - sega kõik korralikult läbi.
3. Kui liha on maitsestunud, tõsta need eelnevalt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja kõrvale lisa kartulid. Mina tegin nii, et vasakusse ahjuplaadi poolde panin kartulid ja paremasse searibid.
4. Küpseta 200 kraadi juures tund.
5. Kõrvale võib pakkuda värsket salatit!
Head isu!
4. Küpseta 200 kraadi juures tund.
5. Kõrvale võib pakkuda värsket salatit!
Head isu!
No comments:
Post a Comment