16 Mar 2013

Ahjusearibid


240 g searibi
126 g kartuleid
30 g tomateid
20 g marineeritud kurki
15 g suluguni juustu
30 g vahukoort
rohelisi salatilehti
kirsstomateid
maitserohelist
meelepäraseid ürte - musta pipart, soola, lihamaitseainet


1. Searibid marineerime vürtsidega - soola, musta pipra ja lihamaitseainega.
2. Kartul pesta, keeta koos koorega, lõigata suuremateks sektoriteks ja praadida pannil õlis kergelt läbi.
3. Vahepeal prae searibi õlis paar minutit mõlemalt poolt kuldpruuniks.
4. Praetud kartul asetada fooliumi pakikestesse, peale - hakitud kurk, tomat ja searibi.
5. Kartul, liha, kurk, tomat kallata üle vahukoorega ja lisada kõige peale suluguni juust(kui parasjagu suluguni juustu kodust ei leia, sobib ka näiteks eedami juust).
6. Küpseta eelsoojendatud ahjus 185 ° C juures umbes 20 minutit.
7. Taldriku peale laotada rohelised salatilehed, liha-aedvilja pakikesed asetada salatilehtede peale. Võib kaunistada veel kirsstomatite ja petersellioksakesega.

No comments:

Post a Comment