400 g talismani või paksu valge lihaga kala(külmutatud) fileed
3 sl kartulijahu
1 muna
2 tl soola
0,5 dl jahvatatud valget pipart
1,5 dl riivsaia
1 sl õli + 1 sl võid
3 sl kartulijahu
1 muna
2 tl soola
0,5 dl jahvatatud valget pipart
1,5 dl riivsaia
1 sl õli + 1 sl võid
Lõika poolsulanud kala ettevaatlikult neljaks tükiks. Kasta need kõigepealt kartulijahusse siis kergelt lahtiklopitud munasse ning lõpuks soola-pipraga segatud riivsaiasse. Kuumuta pannil väiksel tulel õli ja või ning küpseta kalal kõik küljed, ka pikemad servad, kenasti pruuniks. Selleks kulub kokku ligi 12 minutit. Keera tükke ettevaatlikult kahe puust võinoa abil, et kala ei laguneks ning paneering ei pudeneks.
No comments:
Post a Comment