24 Jan 2013

Kiievi kotlet


4 kanafileed
1 muna
1 dl piima
2 dl riivsaia
1 tl soola

maitsevõi:
50 g võid
1 dl sidrunimahla
0,25 tl soola
0,25 dl hakitud peterselli


Esmalt tuleks valmistada maitsevõi. Selleks hõõru või vahule, maitsesta soola, sidrunimahla ja hakitud peterselliga. Tõsta segu fooliumile ja vormi sellest 15 cm pikkune kang. Sule foolium ning tõsta külma.
Vasarda õrnalt kanafileed. Võta tahkunud maitsevõi külmast ja lõika neljaks. Tõsta igale kanafileele tükk maitsevõid, keera filee rulli ja suru servad kokku. Paneerimiseks valmista muna-piimasegu ning sega riivsai ja sool. Veereta kotletti munapiimas ja seejärel riivsaias, taas munapiimas ja riivsaias. Pane pooleks tunniks külma, et paneering kõvaneks. Küpseta õlis 10 minutit.

Serveeri koos ahjukartulite ja värske salatiga!

No comments:

Post a Comment