6 Aug 2012

Mõnus kodune pitsa



400 g Tartu Mill'i pitsajahu
3-5 suuremat šampinjoni
viinereid, sinki
üks pisem kollane, punane paprika
riivjuustu
pitsamaitseainet
ketšupit




1. Valmista pitsajahust taigen, vastavalt pakendil olevale õpetusele. Lase sellel veidi seista.
2. Samal ajal puhasta ja tükelda seened, paprika. Lõika ka viinerid, sink pisemateks kuubikuteks.
3. Praadida kergelt šampinjone õlis. Kaua ei ole vaja, sest seened küpsevad pärast ka pitsa peal.
4. Laota seista saanud taigen küpsetusplaadile ja rulli see ühtlaselt lahti..
5. Kui taigen on kenasti ja ühtlaselt lahti rullitud, määri see ketšupiga, laota peale viinerid/sink, paprika, seened ja kõige peale riputa pitsamaitseainet.
6. Kõige kõige peale tuleks panna juust ja pista pitsa 200-kraadisesse eelsoojendatud ahju umbes 15-20 minutiks või kuniks juust on kenasti sulanud ja pitsa taigna ääred kuldpruunid.

Maitsev ja lihtne!

No comments:

Post a Comment