6-8 inimesele
0,5 lehttaignat
250 g kodujuustu
200 g porrulauku
1 sidrun
400-500 g suitsuturska
50 g taluvõid
pipart maitsestamiseks
Porrulauk tuleb eelnevalt võis praadida pehmemaks. Rullida taigen nii, et mahuks kaks riba kõrvuti plaadile ning jätta kaks riba peale panemiseks. Panna lehttaignaribad plaadile, sinna peale jaotada puhastatud tursk, siis porrulauk, peale pigistada natukene sidrunimahla ja kõige peale jagada ära kodujuust. Peale pandav taigen peab ulatuma alumise ääreni, mis tuleb keerata rulli, et taignaribad omavahel kokku jääksid. Peale lõigata sälgud, et niiskus saaks küpseda välja. Küpsetada 200-kraadi juures kuni taigen on ilus pruun. Lasta struudlil jahtuda ja seejärel lõigata lahti, kuigi kuumalt maitseb külma kastmega alati paremini.
No comments:
Post a Comment