16 Jul 2012

Kukeseene-kamapirukas

PÕHI:
125 g võid
125 g riccota't
1 dl jahu
1 dl kamajahu

TÄIDIS:

500 g kukeseeni
1 suur sibul
võid
1 väiksem suvikõrvits
100 g juustu
120 g hapukoort
1 dl piima
2 muna
1 sl kamajahu
pipart, soola


- Sega põhjaks pehme või, ricotta ja jahud. Soovi korral lisa natukene soola. Tõsta tainas võitatud pirukavormi põhja ja äärtele ning tõsta külma ootele.
- Täidiseks pruunista kukeseened ja tükeldatud sibul võis. Riivi suvikõrvits ja prae kergelt läbi. Sega kausis kukeseened, suvikõrvits, pipar, sool ja riivitud juust ning vala tainale, aja ühtlaselt laiali. Sega piim, hapukoor, munad ja kamajahu ning kalla täidisele.
- Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus 45 minutit.

No comments:

Post a Comment