29 Jul 2012

Küüslauguleivakesed


5 leivaviilu(mina kasutasin Tallinna Peenleiba)
küüslaugusoola või siis värsket küüslauguküünt
veidi toiduõli



Neid küüslauguleivakesi on tegelikult imelihtne valmistada: esmalt eelsoojenda ahi 200 kraadini. Samal ajal lõika leivaviilud parajateks kangideks(nagu fotol näha). Kasta leivakesed kergelt toiduõlisse(võib ka lihtsalt neid määrida pealt) ja puista peale küüslaugusoola. Kui määrid leivakesed värske küüslauguga, õli lisada ei ole vaja! Kui ahi on kuum, pane leivakesed ahjuplaadile ja pista kuuma ahju küpsema.. Mina eelsoojendan ahju ära ja siis lülitan välja, leivakesed küpsevad seal ise parajalt krõbedaks.

Neid leivakesi võib süüa ka dipikastmega!

No comments:

Post a Comment