4 May 2012

Riisi-ananassivokk kanaga


2 dl pikateralist riisi
1 sibul
3 küüslauguküünt
tükike värsket ingverit
0,5-1 tl karrit
2 porgandit
250 g värskeid šampinjone
3-4 kanakintsu
1 väike purk ananassi omas mahlas
2-3 spl sojakastet
õli praadimiseks



Keeda riis rohkes vees. Koori ja peenesta sibul, küüslauk ja ingver, pruunista koos karriga kergelt vokkpannil ning tõsta kõrvale. Lõika porgandid õhukesteks poolrõngasteks, prae õlis poolpehmeks ja tõsta samuti kõrvale. Viiluta šampinjonid, pruunista õlis ning eemalda pannilt. Tükelda kana ja pruunista ka see. Tõsta vokkpannile tagasi kõik kõrvale pandud ained. Lisa keedetud riis ja nõrutatud ananassitükid ning kuumuta segades 5 minutit. Maitsesta sojakastmega ja serveeri kohe.

No comments:

Post a Comment