2 May 2012

Poole tunni liha-makaronipada

5 dl pennet või spiraalmakarone
400 g sealiha
2 sl õli
2 dl vett
1 punane paprika
200 g külmutatud köögiviljasegu
3 küüslauguküünt
1-2 sl sojakastet
0,5 tl musta pipart
2 tl kuivatatud basiilikut
maitse järgi soola
soovi korral 1 puljongikuubik



1. Keeda makaronid rohkes vees ja kurna. Sega 1 sl õliga, et need üksteise külge ei kleepuks.
2. Pruunista suurema poti põhjas kuubikuteks lõigatud liha.
3. Lisa ves ning maitseained: pipar, basiilik, sool ja sojakaste.
4. Pudenda soovi korral hulka ka puljongikuubik.
5. Kui liha on poolpehme, lisa tükeldatud paprika ja köögiviljasegu.
6. Lõpus lisa peenestatud küüslauk ja nõrutatud makaronid, kuumuta kõik koos veel kord läbi.

Serveeri koheselt!

No comments:

Post a Comment