2 May 2012

Kirsstomatispagetid

300 g spagette
200 g kirsstomateid
3-4 küüslauguküünt
10-15 basiilikulehte
30 väikest kapparit
1 dl oliiviõli
soola, pipart
riivitud Parmesani serveerimiseks







Kuidas valmistada?

1. Poolita kirsstomatid ja peenesta küüslauguküüned.
2. Rebi basiilikulehed väiksemateks tükkideks.
3. Pane mainitud ained koos kapparite ja oliiviõliga suurde kaussi.
4. Lisa soola-pipart, sega läbi ja jäta seisma.
5. Keeda spagetid soolakas vees peaaegu pehmeks ning nõruta.
6. Tõsta spagetid kaussi tomatisegu juurde ja sega läbi.
7. Jaga roog taldrikutesse, jahvata veskist peale musta pipart ja puista üle ohtra Parmesaniga.
8. Serveeri koheselt!

No comments:

Post a Comment