8 May 2012

Pannkoogirullid hakklihaga

TAINAS
1 muna
2,5 dl piima
2 dl jahu
näputäis soola

TÄIDIS

300 g hakkliha
1 suurem sibul
1 sl õli
3 sl meelepärast tomatikastet
60 g riivjuustu
1-2 tl punet
soola, pipart


Klopi muna koos piima ja soolaga lahti. Vispelda hulka jahu ning sega ühtlaseks tainaks. Küpseta 4-5 ülepannikooki, pane taldrikule köögipaberitükkidega vaheldumisi ja jäta ootele. Täidise valmistamiseks haki sibul ja pruunista pannil õlis klaasjaks. Lisa hakkliha ning pruunista, maitsesta pune, soola ja pipraga. Sega hulka tomatipasta ja pool riivjuustust. Aseta pannkookidele hakklihasegu ning keera need rulli, tõsta õliga määritud ahjuvormi. Puista peale ülejäänud riivjuust ja küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit või kuni pannkoogid on läbi soojenenud ja juust kaunilt pruunistunud.

No comments:

Post a Comment