3 May 2012

Mozzarella-kalasalat


200 g mozzarella't
300 g suitsutatud lõhefileed
100 g kirsstomateid
1 pott frillice'i salatit
1 laimi koor ja mahl
1 spl mett
1/2 tl soola
1 dl oliiviõli
musta pipart

1. Alusta marinaadi valmistamisest. Pese laim ning riivi selle koor suuremasse segamiskaussi. Pigista sinna ka laim. Lisa mesi, sool, must pipar ja toiduõli, sega.
2. Lõika mozzarella väiksemateks kuubikuteks ja kalla need laimi-meemarinaadi umbes 10 minutiks maitsestuma.
3. Lõika suitsukala väiksemateks tükkideks. Kui kalafileedes on luid, eemalda need hoolikalt. Suitsutatud lõhe võid asendada mis tahes muu suitsukalaga.
4. Pese frillice'i lehed külma vee all puhtaks, rebi tükkideks ja lao taldrikule. Nende peale lao pestud kirsstomatid ja kalatükid.
5. Tõsta mozzarella-tükid laimi-meemarinaadist välja ja lisa salatile. Lõpuks piserda marinaadikaste salatile. Serveeri kohe.

No comments:

Post a Comment