3 May 2012

Hakkliha-seenesupp


250-300 g hakkliha
1 sibul
100 g šampinjone
3-4 kartulit
2 dl sügavkülmutatud herneid
2 dl kohvikoort
1 l vett
1 tl tüümiani
1 tl soola
1/2 tl suhkrut

1. Prae hakkliha pannil kergelt läbi, lõpupoole lisa tükeldatud šampinjonid. Kui sügavkülmutis on näiteks kukeseeni, võid muidugi neid kasutada.
2. Haki sibul, pane pannile ja kuumuta. Maitsesta soola, tüümiani ja vähese suhkruga - see aitab supi erinevad maitsed esile tuua.
3. Koori kartulid, lõika kuubikuteks ja lisa hakklihasegule. Sega.
4. Kalla pannile(muidugi võid kasutada ka tavalist supipotti!) vesi, kata pann kaanega ja lase supp vaiksel tulel podisedes keema.
5. Kalla supi hulka kohvikoor, sügavkülmutatud herned ja lase korra keema, kuid ära sel enam kaua podiseda lase. Serveeri kuumalt.

No comments:

Post a Comment