3 May 2012

Lõhe tilli ja fetaga

600 g lõhefileed
5-6 tillivart
100 g fetat
3-4 spl seedermänniseemneid
6-8 keedetud kartulit
soola
fooliumi


1. Lõika fooliumist piisavalt suured tükid ja lao need üksteise kõrvale lauale. Aseta iga fooliumitüki peale kalatükk, maitsesta soolaga ning lõika peale värsket tilli.
2. Tõsta kalatükile fetat. Sama hästi võid proovida kala ka toorjuustu või sulatatud juustuga.
3. Puista kalale seedermänniseemneid. Nende puudumisel katseta soolapähklitega, kuid neid kasutades arvesta soola lisamisel sellega, et nii juust kui pähklid on juba soolased.
4. Aseta fooliumisse kala juurde keedetud kartulid. Nii saad söögi korraga valmis ega pea kartuleid eraldi valmistama.
5. Keera foolium tihedalt kinni ning küpseta 200 kraadises ahjus 20-25 minutit ehk senikaua, kuni kala on küpsenud. Serveeri fooliumi seest.


Vihje! Kui tahad veel mahlasemat kala, lisa roale natukene majoneesi!

No comments:

Post a Comment