3 May 2012

Küpsisetort hapukoorega

16 tk

3 pakki (180g) neljakandilisi kohviküpsiseid
500 g hapukoort
3 dl kanget kohvi
1,5 sl suhkrut
GLASUUR
1,5 sl võid
1,5 sl kakaod
2 sl hapukoort
2,5 sl suhkrut



1. Valmista kange kohv ja maitsesta suhkruga.
2. Immuta küpsiseid kohvis ning laota 4x4 küpsist.
3. Määri peale pool hapukoorest.
4. Pane järgmine kiht immutatud küpsiseid ning määri peale ülejäänud hapukoor.
5. Seejärel lao viimane kiht immutatud küpsiseid.
6. Tõsta tort glasuuri valmimise ajaks külmkappi.
7. Sulata või ja sega ülejäänud glasuuriainetega.
8. Määri saadud segu tordile ning hoia seda järgmise päevani külmas.

No comments:

Post a Comment