2 May 2012

Kukeseenepasta



200 g makarone
6-7 dl vett
1 sibul
2 küüslauguküünt
2-3 spl toiduõli
4 dl sügavkülmutatud kukeseeni(sobivad ka värsked)
2-4 spl päikesekuivatatud tomateid
100 g toorjuustu
1 tl basiilikut
1/2 tl suhkrut
musta pipart
soola



1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.
2. Kalla pannile natukene toiduõli ja prae sibul ning küüslauk kergelt läbi, lisa kukeseened, maitsesta musta pipra ja basiilikuga.
3. Kui seened ja sibulad on kergelt läbi küpsenud, lisa oma maitse järgi peenestatud päikesekuivatatud tomatid(poes müüakse ka eelnevalt peenestatud päikesekuivatatud tomateid).
4. Kalla pannile vesi, lase see keema ning lisa toorjuust. Kukeseente-sibulasegu peaks enne makaronide lisamist olema suhteliselt vürtsikas, sest makaronid mahendavad toidu maitset. Maitsete tasandamiseks lisa pisut suhkrut.
5. Kalla keedetud makaronid kukeseene-toorjuustusegule ja sega läbi. Enne serveerimist maitse toitu veel kord ja vajadusel maitsesta.

No comments:

Post a Comment