2 May 2012

Hakkliha-köögiviljahautis

1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
2 porgandit
1 väike kaalikas
500-600 g kapsast
400 g hakkliha
1 paprika
3 suuremat tomatit
100 g sulatatud juustu
tüümiani, soola, pipart


Valmistamine:

- Koori ja haki sibul ning purusta küüslauguküüned, kuumuta neid poti põhjas õlis 1-2 minutit.
- Koori porgandid ja kaalikas, lõika peenteks ribadeks.
- Ribasta kapsas.
- Pane mainitud köögiviljad potti.
- Pruunista hakkliha pannil, lisa ribadeks lõigatud paprika ja tükeldatud tomatid. Kuumuta läbi, maitsesta soola ja pipraga ning vala samuti potti.
- Lisa maitse järgi tüümiani ja lase väiksel tulel haududa 20-25 minutit ehk kuni köögiviljad on pehmed.
- Sega hulka sulatatud juust ning viimistle maitse soola ja pipraga.

No comments:

Post a Comment