2 May 2012

Juustune ürdikana

Minu lemmikroog kanast - saab kiiresti valmis ja on lihtsalt imemaitsev!

5-6 kanakintsu
100 g tilli
2-3 varssellerit
1-1,5 tl soola
100-150 g sulatatud juustu
1 dl kohvikoort
serveerimiseks makarone




Kuidas ma ürdikana valmistan?

1. Tükelda varsseller(kui varred on koos lehtedega, seda parem!) peeneks, samuti peenesta till. Muidugi võid maitse rikastamiseks lisada ka muid värskeid ürte.
2. Puista kanakoibadele natukene soola ning mulju need läbi ka selleri ja tilli seguga.
3. Lisa koibadele sulatatud juust ja kui soovid mahlasemat kana, võid nüüd kallata juurde kohvikoore.
4. Sega kergelt pigistades kanakintsud koos ürtidega uuesti läbi. Muljumine muudab liha mahlasemaks ja maitse jääb tugevam.
5. Tõsta ürtidega kanakoivad küpsetusanumasse ning küpseta 200kraadi juures 50-60 minutit.

Serveeri keedetud makaronidega!

No comments:

Post a Comment