5 May 2012
Hakkliha-omletirull
OMLETITAINAS
5 muna
5 dl piima
1,5 dl jahu
0,5 tl soola
1 sl õli
TÄIDIS
300 g hakkliha
2 tl õli
2 sibulat
1 tl sojakastet
0,25 tl musta pipart
2-3 tl pitsamaitseainet
3 tomatit
100 g küüslaugumaitselist toorjuustu
KATTEKS
2 dl riivitud juustu
Omletitaina valmistamiseks klopi munad lahti. Lisa piim, jahu, sool ja õli ning klopi ühtlaseks. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja aja laiali. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit. Lase pisut jahtuda ja kummuta teisele küpsetuspaberile. Täidise tarvis pruunista hakkliha pannil õlis. Lisa hakitud sibul, maitsesta segu sojakastme, musta pipra ja pitsamaitseainega. Hauta madalal kuumusel 10 minutit. Sega hulka väikesteks kuubikuteks lõigatud tomatid ja toorjuust. Määri segu omletile ja keera tihedalt rulli. Tõsta tagasi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning raputa peale riivitud juust. Küpseta 200 kraadises ahjus veel 10 minutit.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment