8 Feb 2012

Guljašš

Kõige lihtsam viis, kuidas valmistada imehead guljašši!







Mida ma vajan?

¤ 500g sea- või veiseliha
¤ 2 mugulsibulat
¤ 1 spl jahu
¤ 3 spl tomatipastat/tomatipüreed
¤ 2-3 klaasi vett või puljongit
¤ soola, pipart, loorbrit, maitserohelist


Kuidas valmistada?

- Tükelda liha. Soovitavalt suuremad tükid.
- Puhasta sibul ja lõika poolratasteks
- Prae liha sügavapõhjalises pannis suurel kuumusel 5 minutit, lisa sibul ja prae aeg ajalt segades veel 5-7 minutit(keskmisel kuumusel).
- Lihale lisada soola, pipart ja jahu - korralikult läbi segada ja praadida veel 2-3 minutit, aeg ajalt segades.
- Kallata lihale 2-3 klaasi vett või puljongit, segada.
- Lisada loorber, katta guljašš kaanega ja lasta haududa vaiksel tulel 1-1,5 tundi.
- Serveerides peale puistata maitserohelist ja valmis ta ongi


Head isu!

No comments:

Post a Comment