23 Jan 2011

Tatra-hakkliha panniroog

Kerge roog neile, kes tatrapudrust lugu peavad. ¤ Neljale ¤

¤ 3 dl vett
¤ 5-6 dl vett
¤ 2 porgandit
¤ 1 sibul
¤ 300-400 g hakkliha
¤ 1 sl õli
¤ 2 tomatit
¤ soola, musta pipart


Valmistamine

Pane pestud tatar veega tulele, keeda pehmeks ja maitsesta soolaga. Vajadusel lisa keemise ajal vett. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, koori ja haki sibul. Pruunista porgandit, sibulat ja hakkliha pannil õlis 3-4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutit. Kalla tatar porgandi, sibula ja hakklihasegu juurde, sega korralikult läbi ning hauta 10 minutit. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.



Lihtne, aga äärmiselt maitsev! :)

No comments:

Post a Comment