12 Oct 2010

Hapukoorekook

Vaja läheb:

3 muna
1 klaas suhkrut(200ml)
1 klaas hapukoort(200ml)
1,5 klaasi jahu
1 spl küpsetuspulbrit
vaniljet, rosinaid, külmutatud või värskeid marju








Valmistamine:

1. Hõõru munad suhkruga lahti, sega juurde hapukoor.
2. Sõelu teise kaussi jahu, lisa küpsetuspulber.
3. Sega jahu muna ja hapukooretaignaga, soovi korral võib lisada rosinaid, marju
4. Määri vorm võiga ja vala taigen vormi.
5. Küpseta 180-200 kraadi juures kuni kook on valmis.

NB! Parim viis teada saada, kas koos on valmis või mitte, on proovida taigent hambatikuga. Kui taigen jääb tikule külge, vajab kook veidi veel küpsetamist, kui mitte, siis on kook valmis.

Head isu!

No comments:

Post a Comment