300-400 g segahakkliha(seahakkliha+veisehakkliha)
1 mugulsibul
6-8 suurt kartulid
2 kanamuna
1-2 spl nisujahu
soola, pipart, toiduõli praadimiseks, hapukoort ja veidi riivjuustu
1. Koori ja pese hoolikalt kartul. Riivi see kõige pisema riiviga. Lisa kanamunad, jahu, sool, pipar ja sega kõik hoolikalt läbi.
2. Hakklihale lisada peenelt hakitud sibul, sool ja pipar. Segada mass hoolikalt läbi. Vajaduse korral võib hakklihasegule lisada veidi vett.
3. Kuumale pannile valada veidi toiduõli, seejärel tõsta supilusikaga veidi kartulisegu, selle peale omakorda lisada hakklihasegu ja veelkord kartulisegu. Praadida väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
4. Kartulipannkooke serveerida kuumalt. Mina puistasin neile peale veidi riivjuustu ja pakkusin kõrvale hapukoort!
Head isu!
No comments:
Post a Comment