16 Mar 2013

Kõrvitsapannkoogid


25 g pärmi
1 tl suhkrut
1/2 tl soola
3 dl piima
150 g hapukoort
2 dl tatrajahu
2 dl nisujahu
200 g riivitud kõrvitsat
2 muna
praadimiseks toiduõli
serveerimiseks hapukoort, võib ka kõrvitsamoosi



Alusta taina valmistamisest - sega käesooja piima hulka hapukoor ja murendatud pärm ning sool ja suhkur. Sega kõik korralikult läbi, kuni tükid on lahustunud.
Lisa vedeliku hulka tatra -ja nisujahu ning sega kõik ühtlaseks tainaks.
Lisa kanamunad taina hulka ja sega kõik korralikult läbi.
Riivi kõrvits peeneks, lisa tainale ja sega kõik ühtlaseks massiks. Vajadusel lisa suhkrut või soola, aga kui teed neutraalsed koogid, võid neid süüa nii soolase kui ka magusa lisandiga.
Kuumuta pannil toiduõli ja prae valmis väikesed lusikapannkoogid. Serveeri hapukoore, maitsestamata jogurtiga või kõrvitsamoosiga!


No comments:

Post a Comment