4 Feb 2013

Sardellid juustukastmes


300 g sardelle
100 g spagette
1,5 l vett
1-2 spl toiduõli
3 spl võid
1 sibul
2 spl nisujahu
100 g juustu
4 dl piima
soola, maitserohelist


Vali poest naturaalsooles võimalikult suured ja soovitavalt ka suurema lihasisaldusega sardellid. Võta keetmata spagetid ja lükka need läbi sardelli just nii tihedalt, kui suuri portsjone soovid saada.
Pane kõik "sardellisiilid" kuuma vähese soolaga maitsestatud vette keema.
Vajadusel lisa ka natukene toiduõli, siis ei kleepu spagetid omavahel. Keeda, kuni spagetid on pehmed ehk umbes 8-10 minutit.
Valmista juustukaste: pane või pannile sulama ja prae selles hakitud sibulat, kuni see muutub klaasjaks. Puista sibulale nisujahu, sega ja kalla juurde piima. Kui kaste on keema läinud, lisa riivitud juust ning lase kõik vaiksel tulel podisedes keema. Soovi korral lisa ka erinevaid ürte. Serveerimisel puista peale maitserohelist.


No comments:

Post a Comment