4 Feb 2013

Kartuli-juustukotletid


400 g keedetud kartuleid
150 g juustu
2 muna
2 spl nisujahu
200 g sinki
1 sibul
2 marineeritud kurki + veidi kurgivedelikku
1 dl majoneesi
3 dl 10% hapukoort
suhkrut, soola, pipart
praadimiseks õli


1. Riivi suuremasse segamiskaussi keedetud kartulid.
2. Lisa kartulitele riivitud juust, kanamunad, nisujahu ja soola-pipart.
3. Vormi tainast ühesuurused kotletid ning suru need peopesas lapikuks. Tee kõik kotletid enne valmis ja alles siis asu praadima.
4. Kuumuta praepann, kalla sellele veidi toiduõli ning prae kotlette mõlemalt poolt 3-4 minutit. Tainas olev riivitud juust muudab kotletid kuldseks.
5. Kastme valmistamiseks haki sibul, marineeritud kurk ning sega majonees hapukoore ja kurgivedelikuga. Maitsesta soola ja suhkruga. Serveeri kartulikotlette koos kastmega!


No comments:

Post a Comment