24 Jan 2013

Rosolje


700 g keedetud punapeeti
400 g keedetud kartulit
200 g keedetud porgandit
1-2 keskmist heeringafileed
1-2 soola -või marineeritud kurki
2 hapukamat õuna
200 g keedetud sealiha
2-3 keedetud muna
0,5 l paksemat hapukoort aga sobib ka maitsestamata jogurt
0,5 tl sinepit
soola ja suhkrut maitse järgi


1. Peet, kartul, porgand, heeringafilee, kurk, õun, liha lõigata pisikesteks kuubikuteks.
2. Kastmeks segada kokku hapukoor või maitsestamata jogurt, sinep, sool ja suhkur.
3. Segada omavahel salati komponendid ja kaste. Lasta salatil seista külmas 1-2 tundi.
4. Kaunistada riivitud -või sektoriteks lõigatud muna ja hakitud tilliga!



No comments:

Post a Comment