6 Jan 2013

Kannelloonid

10 lasanjeplaati
3 l vett
1 tl soola
1-2 sl toiduõli

TÄIDIS

400 g hakkliha
2 sibulat
1 purk šampinjone, võib kasutada ka värskeid šampinjone(185g)
125 g sulatatud juustu
1-4 küüslauguküünt
2 tl purustatud rohelist paprikat
1/2 tl musta pipart
2 tl punet
1 tl soola

JUUSTUKASTE

6 dl piima
1/2 dl nisujahu
125 g sulatatud juustu
2 tl purustatud rohelist pipart
2 dl riivjuustu




VALMISTAMINE

1. Keeda lasanjeplaate rohkes soola ja õliga maitsestatud vees 8-10 minutit.
2. Loputa plaadid ükshaaval külma veega üle, pane küpsetuspaberile ja lõika pooleks. 
3. Pruunista hakkliha ja sibulad. Lisa seened ja sulatatud juust. Maitsesta segu.
4. Tee valge kaste: sega teflonkattega kastrulis(võib ka sügavamas pannis) piim ja jahu ning aja kogu aeg segades keema. Lisa sulatatud juust ja maitsesta.
5. Pane hakklihasegu poolitatud lasanjeplaatidesse. Keera plaadid rulli ja aseta need määritud vormi. Kalla rullide peale juustukaste. Puista üle riivjuustuga.
6. Küpseta vormi 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Serveeri kannelloone rikkaliku salatiga!




No comments:

Post a Comment