29 Jun 2012

Liharullid juustukastmes




600-700 g seavälisfileed
200 g sulatatud juustu
100 g riivitud juustu
1-2 sibulat
2 spl jahu
4 dl vett
soola, musta pipart, toiduõli




Valmistamine

1. Lõika liha 1,5 cm paksusteks viiludeks, vasarda õhukesteks ja maitsesta liha ühelt poolt musta pipra ning soolaga.
2. Valmista täidis: sega 100 g sulatatud juustu hulka sama palju riivitud juustu ning tõsta segu liharullidele. Keera liha koos täidisega rulli. Järgi, et rulli välimine serv oleks vasardatud hästi õhukeseks - siis kleepub rull korralikult kinni.
3. Kalla pannile toiduõli, kuumuta ja aseta liharullid kuumale pannile nii, et rulli serv jääks kõigepealt kuumale pannile - nii "keevitad" liharulli kohe alguses kinni.
4. Pruunista liharulle mitmes jaos, sest kui paned pannile liiga palju liharulle, jahutab see panni maha ning pruunistamine ei ole kiire. Tõsta pruunistatud rullid ahjuvormi teineteise kõrvale.
5. Valmista juustukaste: kalla pannile natukene toiduõli, lisa hakitud sibulad ning prae, kuni need muutuvad klaasjaks. Puista sibulatele nisujahu ja kuumuta. Kalla pannile vesi ja seejärel ülejäänud 100 g sulatatud juustu. Sega. Kalla kaste rullidele ning küpseta 200 kraadises ahjus 30-35 minutit.

No comments:

Post a Comment