1,5 kg veiseliha
3 suuremat kartulit
150 g odrakruupi
1 porgand
1 sibul
2 hapukurki
1 petersellikimp, veidi aedtilli
soola, pipart
2 spl hapukoort serveerimiseks
Kuidas valmistan?
- Kõigepealt tuleks valmis teha lihapuljong.
- Kui puljong on valmis - liha jahutada ja tükeldada.
- Kartul, porgand ja sibul koorida ning pesta ja tükeldada pisikeste kuubikutena.
- Hapukurk koorida ja tükeldada.
- Lihapuljongisse lisada kartul, lasta keema, lisada odrakruup ja keeta veel vaiksel tulel 7-8 minutit.
- Praadida kergelt läbi porgand, sibul ja lisada see supile.
- Petersell hakkida ja lisada samuti supile.
- 5 minutit enne supi lõpliku valmimist lisada ka hapukurk ja maitse järgi soola, pipart.
Serveerida suppi hapukoore ja hakitud aedtilliga!
No comments:
Post a Comment