29 Apr 2012

Rassolnik

1,5 kg veiseliha
3 suuremat kartulit
150 g odrakruupi
1 porgand
1 sibul
2 hapukurki
1 petersellikimp, veidi aedtilli
soola, pipart
2 spl hapukoort serveerimiseks



Kuidas valmistan?

- Kõigepealt tuleks valmis teha lihapuljong.
- Kui puljong on valmis - liha jahutada ja tükeldada.
- Kartul, porgand ja sibul koorida ning pesta ja tükeldada pisikeste kuubikutena.
- Hapukurk koorida ja tükeldada.
- Lihapuljongisse lisada kartul, lasta keema, lisada odrakruup ja keeta veel vaiksel tulel 7-8 minutit.
- Praadida kergelt läbi porgand, sibul ja lisada see supile.
- Petersell hakkida ja lisada samuti supile.
- 5 minutit enne supi lõpliku valmimist lisada ka hapukurk ja maitse järgi soola, pipart.


Serveerida suppi hapukoore ja hakitud aedtilliga!


No comments:

Post a Comment